Fredag

Hejsan
Idag ska jag till Almunge nästan hela dagen. Ska möta Sandra vid skolan,hon har tagit bussen från stan.Sedan ska vi vidare ;)
Ikväll ska jag till Nynäshamn eller hur det nu stavas. Ska ta båten till Gotland.Där jag ska vara i 5 dagar,med min bror och far ;) så jag kommer te att skriva då heller men kanske skriver om Gotland när jag har kommit hem.Men sitter nu vid datorn och skriver.

Men nu ska jag gå hejdå :D


Onsdag

Hejsan
Nu är det Onsdag och jag har inte skrivit på länge.
Men denna dag har jag bara varit hemma och haft det bra.Nu sitter jag och kollar på Playa de sol :D
men senare ska jag nog lägga fram lite kläder som jag ska ha med till Gotland.Jag åker på fredag och kommer hem på onsdag.Jag vet att jag inte skriver så mycket men, men.

Ha det bra

Tillbaka

Hej Hej
Nu är jag hemma från Idre.Det var fint väder dom 3 första dagarne men sen vart det regn och rusk,så vi åkte hem en dag för tidigt.Jag sov igår  Sävja och åkte vidare hem idag.I övermorgon är det äntligen älmsta lägret :).Ska bli skojj.På Lördags kvällen ska vi ju gå på Älmsta natta.Då ska det åkas karuseller. :)Men nu sitter jag vid datorn och hoppas på bättre tider...... haha nej skojja bara. :D


Men ha det bra
Onsdag

Hej Hej
Nu är det Onsdag och denna dag ska jag packa.För ikväll ska jag åka med husvagnen till Idre.Men innan ska jag på Bio.
Så ikväll åker jag,och jag kommer vara borta i 6 dagar (tror jag).Sen när jag kommer hem så ska jag åka till Älmsta lagret med fotbollslaget.Och där ska jag vara i 3 dagar,kul ska det bli.Så jag kommer inte att kunna skriva nu på 6 dagar.Men när jag kommer hem och innan jag åker till Älmsta kan jag skriva.Men just nu så sitter jag och skriver på datorn och mobilen.Ska nog ut också och skjuta lite innan jag ska vara borta.Hoppas det fina vädret håller.
Ha det bra


En liten kort berättesle

Berättelsen om:  Solen är här   nej så heter ju den inte.


Här är en liten Joanna som ska åka till sn vänn Emilia.Hon lånar Williams moppe och ska åka iväg...Och där gav sig Joanna iväg på moppen oj oj.
Men hon syns inte på bilden för hon åkte när det inte regna.
 Stakars Joanna som gav sig ut på moppen nu när det precis börja regna.
Inte kul ,Inte kul.Men joanna stanna,det så hon william ringde henne.hon skulle förtsätta när
det inte regna mer.Men hon hade inte kommit långt inann det börja regna.Regnet förtsätter att falla...
Och joanna väntar och väntar
Hur ska den lilla berättelsen .....


Joo, det blev solsken :D nu kan vår lilla joanna fortsätta jaa.
Här är mitt fotbollsmål i målet står mitt Globall Goal som jag kallar Iris för
Globall Goal är ett ganska långt namn så jag kallar den Iris.
 
Det var den lilla berättelsen.

Ha det bra

Hejsan

Hejsan jag har nu bestämt att jag tar tillbaka bloggen.Men nu på sommarlovet är det svårt för mig att skriva hela tiden men jag ska försöka.Jag kommer iallafall skriva mer i Augusti.

Nu sitter jag hemma och har det bra.Jag har precis byggt upp mitt nya fotbollsmål.Det är inte jätte stort men det är lagom.Ska ut snart igen och skjuta lite.Igår var jag hel dagen tillbringad i Almunge med Sophie,Carlsson,Max och Simmee :) . Fast undantaget var när jag,Sophie och carlsson tog bussen hem till mig och åt pannkakor.Sen åkte vi tillbaka till Almunge.Vi satt på bussen tillbaka ,då vi passerade skolan såg vi Malin och Marie Plane  med Felicia härnskog tror jag det stavades.Så vi tryckte så fort som möjligt på stop-knappen så hoppa vi av.Så ringde Max och Simmee och sa att dom skulle komma till skolan.Vi sprang efter Malin,Marie och Felicia.Tillslut kom också Simmee och Max.Men Malin,Marie och Felicia gick till ica.Men Simme var tvungen att åka hem för han skulle äta och sen åka till Thuns och köpa skor,så han cyklade hem.Men vi som var kvar bestämde oss för att gå till Malin, Marie och Felicia.men dom gick när dom såg oss,så följden vart att dom sprang och gömde sig så fort dom såg oss :/. Men men vi gick hem till Sophie sedan och Max cyklade hem.Så jag Carlsson och Sophie fyllde vattenbalonger och började kasta på varandra. :)
Men Carlsson skulle hem så fort men Fanny kom sen dom städade upp alla glas-bitar som jag råka åstakomma :/ medans gick jag med Carlsson till Ica.där hon skulle hämtas av sin pappa och lillabror.Sen gick jag tillbaka till Sopihe  och Fanny och tänkte hjälpa till med städningen men då var dom redan klara så... Jag tog nästa buss hem för Sophie skulle gå hem till Fanny och sulle sova där.Så jag gick till bussen men då visa det sig att bussen hade precis åkt.(Pust)
men då hörde jag en bekantlig röst,och så var det William som stod vi Ica med så klart Grip hack i häl.Men jag ringde iallafall mamma och hon kom och hämta mig. xD tack .

Men nu så vart det ett långt inlägg,men det var en lång dag plus att vi alltid var ute igår.Förutom när vi tjejer satt på maxs rum ocg prata medans Simmee och Max satt och åt PANNKAKOR.Och när vi själva åt pannkakor men annars var vi bara inne någon gång typ.jaja

Ha det bra


RSS 2.0