Vinst!

Hej,hej
Igår vann vi mot sk vide med 12-0,det var många olika som gjorde mål så jag kommer inte ihåg alla.Men jag gjorde 3 mål och Frida 4 Fridis gjorde mål också och Julia,Elina också tror jag:).Sen kommer jag inte ihåg vilka mer som gjorde mål.
Men ha det bra
//Biinnjjoo

Matchen gick..

Hej hej
Nu är jag hemma från matchen och vi frlora mot Saga med 1-0.Men vi var bra ändå tycker jag.Imorgon möter vi ju Sk vide då får vi hoppas att vi vinner då istället! Men ska nu gå och hitta på nått Ha det bra så länge.:)

//Biinnjjoo

0-1           

Tillbaka från Gränby

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka från Gränby vi fick ihop 155:- var för 11st playstation2 spel.Det var iallafall lite pengar:).snart måste man börja göra sig i ordning för matchen ikväll.Vi möter inte sk vide utan Saga f95! :D.Hoppas det går bra iallafall.Men nu sitter jag och chattar med Jossan och Lyssnar på musik också.Imorgon ska jag vara med Kajsa hon ska kolla på min Innebandy match också mot sk vide (tror jag).Men det ska bli kul att vara med Kajsa en dag,för vi träffas ju nästan aldrig.Men dagen idag fortsätter som nyss,inget ska hända förren man måste ge sig av till matchen ikväll.

Men ha en fortsatt bra dag,om ni hade det annars hoppas jag att det blir bättre nu. ;)

//Biinnjjoo

Lördag

Hejsan!
Nu har jag precis rensat ut lite PS-spel som jag ska sälja,william och jag åker till stan snart så ska vi till Granbä och förska få lite pengar. ;) iKväll har jag innebandy match mot Sk Vide.Hoppas det går bra,kan säga hur det blev efter matchen men det blir sent för match börjar halv 8.

Men nu sa jag gå vi ska åka nu hejdå
//Biinnjjoo :D


Kajsa Style!

Shoo!
Sitter nu i den långa pausen i Idol vid datorn och chattar med kajsa<3:D.Hon är rolig hon,vi skriver på fjortis språk hah,det är svårt att se vad vi skriver (vi är inte så bra på det ;) ) men det är roligt haha.Det kan te.x se ut så här när vi skriver...

-Vahhwwd rowwligghht vwhii hwwar dwhet :P
-thithithtithihiwww


Eller så kan vi skriva  GANGSTAH STYLE!!

- jaooo,mannen what´s up!
-inget bruurshan sjjjj!? :P

Eller bara freaky style
-who´s Bad  I´m Bad!!!!!!!! :D:D:D
-NU SJUNGER DOM :o :o :o
-jaaaaaaaaaaaaaa :P
-Damp!
-ojjj, hoppsan xD
-hahahahahahahah

Det är lite hur vi kan prata ;) kanske lite underligt men roligt!

men ha det bra ses

//Biinnjjoo

Kajsa :D <33333


Frisyris!

Hej hopp
Nu har jag testat göra en rosett-frisyr! det var ganska lätt att sätta upp den,med det var svårt att få den fin och jämn.Vet inte om jag kommer använda den så mycket med det var iallafall roligt att testa.Mitt första försök såg ur så här.

 
 


Men nu ska jag Kila.
Ha det bra
//Biinnjjoo


Fredag

Hejsan
Skolan rulla på som vanlig proven gick inte så bra men det går nog.
Syslöjden var som vanligt jätte tråkig och som vanligt var Margareta lika dryg som alltid.Jag fick skjuts hem med William och Joanna följde med också men hon somna i bilen :D.

        Det är skönt att det är fredag och ikväll är det ju Idol med Mickael Jacksson tema det ka bli spännande..tror jag?Mer får vi veta kl:20.00 ;) Då Peter Jide tar över scen på 4:an.

Ha det bra tills nästa inlägg! :D

//Biinnjjoo

Torsdag

Hejsan
Jag kom hem från Allianshallen för en stund sen.Jag hade innebandy match med käraste Sirius mot Sten Sture.Vi vann med 3-0 mål gjorde av Molly,Freja och jag.
Nu sitter jag hemma och måste snart gå och
hämta men So-bok och fysiken för jag har nämligen prov imorgon.
Men det är skönt  att det är fredag och vi slutar 2 imrogon det är också skönt.Men jag har syslöjd imorgon och det är mindre kul.                                                                                                                                  


Men ha det bra

//Biinnjjoo

Måndag med FilippaFrykenfeldt <3

Hej små söta saker.
Nu sitter jag hemma hos mig med lilla gulliga Filippa och vi kollar in Bilddagboken och annat,Nu sitter också Filippa och sjunger det låter bra ;).Vi sitter också och drygar vid msn, men lilla Linus har nu gått så vart det inge kul längre sad sad.Men livet går vidare, ja klockan är ju nu 17:       minutsen klockan var 17:   men skolan gick bra idag vi hade fotbollsträning idag bäst med filippa<3.Men det gick rätt bra annars också FÖRUTOM när killarna sa att jag heltplötsligt skulle vara back!! :O.

Imorgon ska jag med Filippa hem Lina ska hem till Felicia vilket är helt olika ;) Sen åker jag med Filippa och kanske med Felicia och Lina också,haha.Till träningen  i diös med underbara Gusk!

Men nu pratar vi med Micho :D (han e skojj,  fasst alexander dissar oss ;( // Filippa)

ha det bra

//BiinnjjooSöndag

Hejsan
Just nu sitter jag hemma i Almunge och har inget att göra så jag skriver ett in lägg för att fördriva tiden.Ikväll har jag Innebandy match mot Livets ord i Allians kl 20.40.Lite jobbig tid.Men helgen med Lina var iallafall bra,vi dryga oss lite på msn så några vart nog lite irritarede och sura men men.:)

Imorgon är det skolan igen men Lina och jag har sovmorgon så jag får gå upp lite senare.Jag har äntligen fixat en cykel som just nu står vid skolan lite riskabelt?? Amandas cykel vart punkterad när den stod vid skolan.(men hon har lagat den nu)

På fotbollsträningen i Lördags körde vi en liten tunering som organiserades av Freja & Elina.Det var skojj lag Blå vann! Där ingick Therese,Lina,Åberg,Figge och jag.haha vi fick ett Diplom.Jag var ganska flummig på den träningen det kanske inte var någon som märkte det. ;) Hah

Men ha det bra

// Biinnjjoo

Fredag

Hejsan nnu var det länge sen jag skrev men n u kan jag iallfall berätta vad jag har gjort idag.
Dagen börja klockan 6.00.Fixa inför skolan och annat.Cykla till bussen.Tog bussen till Uppsala där jag möttes av Lina och Carlsson.Vi gick in i gamla kp,för det var jätte kallt ute.Bussen kom till C3 ungefär vid 20 över 8.så var men på skolan ännu en dag.hade matte prov första timmen får se hur det gick,troligen inte bra.:S sen var det No lunch So och syslöjd som suuger HÅRT!! Sluta 2 tog stadsbussen med Lina till Centralen och 809 till Almunge på bussen satt en massa folk som men inte träffat så jätte mycket förutom 97orna från Gottsunda.Men på bussen satt också Jossan!!<33:D.det var sjukt kul på bussenn på väg hem.Lina gick av hos sig,men jasson åke med till almunge,hon skulle nämligen till Michis.och när vi böt buss vid almunge skolan så träffa vi Kajsa och Issa där så vi hade jätte kul med dom ett tag tills vår buss skulle komma och ta oss hem.Men nu sitter jag hemma,har packat för jag ska till Sävja med Lina snart.Så ska Lina stanna där tills imorgon så ska vi träna fotboll och sen gå på stan.På Söndag ska jag lämna cykel vid skolan så jag äntligen kan cykla till diös till träningarna i skolan!!.
Gränby Bäst haha :D<33

Men ska gå nu men jag kan försöka lägga in nått inlgg då och då.
Hare bra
 //Biinnjjoo


Bild på jossan :D<333

RSS 2.0