Ny blogg

Japp jag har nu en ny blogg och jag har precis lagt över lite bilder och gamla inlägg som jag gillar men jag kommer nu hålla till mer där men jag kommer fortfarande ha kvar den här bloggen!

http://biancaaaa.blogg.se
http://biancaaaa.blogg.se
http://biancaaaa.blogg.se
http://biancaaaa.blogg.se

Everybody needs inspiration


Forever

I love him, I hate him
And I hate that feeling of not knowing
but I love that I feel something for you


-


Julia

Nu är jag hemma hos familjen kullberg, nu ska freja dregla över Ben Barnes.

Ha det bra
Så ses vi snart

//Biinnjjoo

Onsdag

Jag är fortfarande sjuk så det vart inge Frejus eller Julius idag inte...
Men Gud bless the television haha nem men jag får väll tag och hitta på något. Jag kanske kan lägga upp fler Paris bilder. Men just nu ska jag underhålla min fashion story!

Ha det bra
Så ses vi snart

//BiinnjjooGammal bild


Tisdag

Jag sitter nu hemma i Almunge, solen skiner och jag tillbringar tiden innomhus.
Jag har fått en förskylning igen så jag vet inte vad jag ska ta mig till, utom att titta på film och lata mig. Men nu ska jag platta mitt hår!

Ha det bra
Så ses vi snart
//Biinnjjoo


-


Måndag

Kom hem idag från en dag i Tullinge. Igår vann fbc DJ 17 vilket var trevlans trevlans.
Imorgon blir det en riktig chill out dag, awsesome!
Och kvällen plus dagen med Sandra, Freja, Julia och Matilda var mucho bra. Sandra skulle börja med att visa sina skills på min wave-board och på lördagen spenderade vi tiden ute och vi kollade på matchen som Julia dömde, på kvällen var det Gusk-Vaksala matchen som gällde där man också träffa några fina människor!

Ha det bra
Så ses vi snart
//Biinnjjoo

Paris bilder


Everybody needs inspiration
Torsdag

Det var ett bra tag sen, ledsen för det.

Skolan idag var OK hade matjour med Matilda,Erik och Erik vilket var sådär med skoj.
Efter skolan hade jag utvecklingssamtal. Ikväll blir det av till Johannesbäck. Och imorgon blir det Julia,Freja Jag ,Sandra och Matilda i Vilan.

Ha det bra
Så ses vi snart

//Biinnjjoo


Red riding hood

Äntligen så kommer den här filmen jag vill se,hihihhihi, happy face!

'


Söndag

Helgen spenderades hos Dadi i Vilan.
Och just nu är det film på G, efter det måste jag välja ut kläder tills imorgon och efter det är det dags för sleeptime! Så det blir inga Paris bilder idag men jag ska försöka få ut lite bilder följande vecka.

Ha det bra
Så ses vi snart

//BiinnjjooHär har vi då kajsa klädd i västar och band på idrotten!

SO

Shit var jag blir trött av att skriva, buuuhh!
Men nu är iallafall nästan so uppgift/provet klart. Sen är det ju bara råå plugga till fysikprov och imorgon får jag väll läsa de fem minuterna innan hk till provet jag har där, jätte kul!
Men jag ska sälja lite salami till klassen också så om du är sugen på en saftig korv så säljer jag för 165 kr!Everybody needs inspiration

Egna Paris bilder


Paris bilder


Torsdag

Hej Hopp!

Japp torsdagen är kommer och man fick gå med en förskyld en till skolan. Men det var ju mycket trevligt att se alla människor igen! Just nu ska jag tag och göra klart min SO uppsats/prov och sen plugga lite fysik efter det ska jag bara chilla lite. Jag ska också försöka att lägga upp flera Paris bilder eftersom jag hör att det önskas av några, ja jag riktar in mig på er flickorna i stationshuset på morgonen från mån-fre, hihihi.

Ha det bra
Så ses vi snart

//Biinnjjoo


Back to work

TANDKRÄM, nu måste man komma in i rutinen att få beslutsångest igen när jag måste välja kläder till morgondagen...
I Paris köpte jag ju mest sommarkläder så det är ingenting jag kan använda på ett bra tag, synd. Men nu är det Sveriges mästerkock så hej på er!

Eet lysnnas det på för fullt nu också....


Everybody needs inspiration

Paris bilderHomesick

Ja Paris var ju lite älskvärt!
Men nu är jag iallafall hemma igen efter fem dagar i Paris. Jag har massor av bilder som jag ska försöka få upp så många som möjligt av. Det var mycket varmt i Paris och det var härligt att få känna doften av nyklippt gräsmen jag måste säga att jag verkligen längtade efter att förstå NÅGONTING, vilket jag inte gjorde i Paris, franska är det svåraste språket jagsett dessa fem dagarna.
Och nu får jag väll återgå till alla tråkiga uppgifter igen som att göra alla läxor och jag måste packa upp vilket jag tycker är tråkigt och jag måste platta håret, hihihihi.

Ha det bra
Så ses vi snart

//Biinnjjoo

Paris

Idag åker jag till Paris
Everybody needs inspiration


Paris

En dag kvar till Paris


Fredag

Jagg så nu har jag fått ta mig in till stan med mori och vi har jag kommer inte ihåg hur man säger men ni vet när man omvandlar kr till euro....
Och mori köpte sig två par skor så jag fick ett par,hihiiih
Men nu sitter jag just nu och packar till Paris-resan imorgon. Men jag tyckte det vart lite för mycket ångest om vad man ska ha för kläder,skor, väskor och allt ska passa till det ena och det andra plus att det är så låg viktgräns på hur mycket väskan får väga så det tar en jävla tid måste jag säga. Så jag har ungefär packat hälften just nu, men ästter mig ner för att ta en paus, så  puuuuuuuuuuuuuuust. Okej tillbaka till jobbet.

Ha det bra
Så ses vi snart

//BiinnjjooJag gick nyss egenom gamla bilder och hitta några godingar som jag ska lägga ut i mellanåt... riktigt goda godingar,hihihihhihihihihi

RSS 2.0