Kvällsinlägg

Hejsan hoppsan!
Imorgon är det Innebandy SM det ska bli ku hoppas vi vinner så vi kan gå vidare till omgång 3.
Just nu sitter jag bra och väntar på något roligt ska hända men händelserna verkar inte komma på löpande band precis.

Idag har jag haft skola ungefär som vanlig alltså,på bussen hem träffa jag Jossan<3 Jullis gick på senare.Lina<3 gick av hos sig tråkigt tråkigt.Men det hände några Jossan aktiga saker på bussen och jag tycker synd om den som kommer att få städa upp!.

I Almunge träffa jag många andra som jag inte träffat på länge fast Michis<3 träffa jag senast på morgonen.Det var Jätte kul att träffa Kajsa<3 också, jag var bara tvungen att springa på hennes buss och träffa henne.Jag bjöd också på massa äckliga tuggummin från cypern jag ville bli av med dom och det vart jag också.Jossan lärt ha ätit runt 25+ men lite efteråt kom jag på att det tuggummina kan ha laxerande verkan. (alltså om man äter för många så kan man få dearé).Stackars jossan måste fråga hur det är med henne.
Men nu måste jag kila.

Ciao
//Biinnjjoo
   

                 Jossan <33                                Kajsa<33


 
                 Lina<33

Tisdag

Hejsan svejsan
Dagen gick bra vart lite stressigt på morgonen då jag och Lina vänta på att Amanda skulle komma med tåget.
Men vi han innan provet börja iallafall.På vägen hem sen missa jag och Lina 809 så vi fick vänta med Amanda Stolpe och olivia som man inte hade träffat på jätte länge.Olivia hade varit och köpt en dyr julklapp till sin mamma så hade hon råkat spilla coca-cola i påsen sen när hon hade köpt den,ja man kan ju tänka sig resultatet efteråt.
Nu sitter jag hemma vid datorn och chattar med people på msn.Och senare är det ''Ugly Betty'' och ''desperatehousewives'' jaa.

Men ska gå vidare med livet nu så see ya

//Biinnjjoo


Hej Hej

Hejsan
Jag har varot väldigt dålig på att skriva men ska försöka bättra mig.

Det har hänt mycket sen sist.Sirius har vunnit många matcher och gusk också förutom mot Vaksalaf97.
Skolan rullar på som vanligt.I helgen var jag och Lina på bio och såg nem moon sen träna vi 2 timmar med Gusk i tunaberg fint att se alla små glada ungar där.Imorgon gar jag svensaprov vilket jag inte tror kommer att gå så bra men jag hoppas på annat.Lina försökte ju så myckett att få in nått i mitt huvud om alla dessa ordklasser och pluskavrenteperfekt, eller en massa konstiga ord som betyder an massa knasiga saker typ pronomen eller nått.
jag kan kankse skriva sen när jag får tillbaka provet om hur mycket jag får.Nu ska jag gå och hitta på nått kul.jag vet iallafal att Lina Finqvist<3 har kul hos sig.Men nu ska jag kila

Ciao Ciao

//Biinnjjoo

Vann

Hej!
Nu är jag hemma från cyper och jag kan också glatt meddela att SiriusF96 just har vunnit Unt-cupen!! :D
Jag var med 1 av 10 match perioder eftersom jag var borta i Cyper och var lite sjuk.Men så skulle jag bli intervjuad i tidningen som inte hade varit med alls,det var helt fel person! så FÖRLÅT ALLA ATT DET STÅR LITE FEL I TIDNINGEN!! xD puss på er alla och hoppas att det går ändå,vi vann ju iallafall ;D hah

Ha det bra så ses vi snart :D
//Biinnjjoo 

RSS 2.0